weekbadHeeft uw paard een huidaandoening die maar niet op te lossen schijnt? Een mok probleem dat niet weg te krijgen is? Wellicht kunnen wij u op de goede weg helpen. Wij hebben goede resultaten behaald met het speciaal voor paarden ontwikkelde weekbad op onze locatie in Rijssen.

Magnesiumzout is het meest zuivere zout wat beschikbaar is. Dit zout heeft door zijn unieke samenstelling een positief en een zuiverend effect bij meerdere aandoeningen, in het bijzonder alle aandoeningen van de huid. Bij schimmelinfecties is bekend dat deze natuurlijke samenstelling van magnesiumzout zeer effectief is.
Met deze kennis zijn wij gaan kijken wat het resultaat is als je er paarden mee behandelt. Tot nu toe is het resultaat goed te noemen en is het het proberen absoluut waard. De behandeling van uw paard gaat als volgt. Het is van belang dat het totale lichaam van uw paard behandeld wordt. Het zout wordt opgelost in warm water met een temperatuur van ongeveer 38 graden. Het paard wordt een half uur lang tegen de beharing in gewassen. Door het warme water gaan de huidporiën open staan, waardoor het zout via de huid naar binnen gaat. Het wordt dan opgenomen in het lichaamsvocht en gaat zich verspreiden langs alle cellen in het lichaam van uw paard alwaar het zijn werk gaat doen.

De kosten van een behandeling bedragen € 50 incl. btw.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.